Koti
  In English  Auf Deutsch    På Svenska Eesti keeles        

Lomamökki Saarenmaa Mässa, Torgu, Saarenmaa, Viro


Lomamökki Saarenmaa  Mässa Vuokraa mökki Saarenmaalta! Suurenmoinen lomanviettopaikka Saarenmaalla enint. 7 hengelle! Suomalaismakuun sopiva, hyvätasoinen mökki sopii hyvin yksityisyyttä ja rauhallista paikkaa etsivälle. Kaikki Kuressaaren palvelut ovat kuitenkin lähellä ja hyväkuntoisen kestopäällystetien päässä. Sopii lapsiperheelle.
Kauniin ja hyvinhoidetun kaksikerroksisen lomamökin (n. 90m2) pihapiirissä on erillinen keittiörakennus (n. 20m2), sauna (n. 20 m2) ja grillikatos / ulkokeittiö.
Kodikkaasti sisustetussa lomamökissä on kaksi makuuhuonetta (yhteensä 6 vuodepaikkaa), pieni keittiönurkkaus, olohuone, jossa on takka, WC.
Keittiörakennuksessa on täysin varusteltu keittiö. Keittiörakennukseen kuuluu oma terassi, jossa voi istua. Aivan keittiörakennuksen vieressä on katettu grillikatos / ulkokeittiö, jossa voi istua iltaa ja grillata.
Keittiörakennuksen parvella on 1 lisävuodepaikka.
Mökkiin kuuluu myös erillinen saunarakennus, jossa on myös suihku- ja lepohuone. Saunarakennuksessa on oma terassi. Saunan vieressä on pieni lampi.
Aidan ympäröimä vuokramökki sijaitsee hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa, mutta kuitenkin vain n. puolen tunnin automatkan päässä Kuressaaresta, ja sopii siksi erinomaisesti myös lapsiperheille. Saarenmaan suosituimmista uimarannoista Mändjalassa ja Järvellä....