Koti
  In English  Auf Deutsch    På Svenska Eesti keeles        

Mökit VirossaSivu   1 2 3 »»

Vuokramökki Salinõmme, Pühalepa, Hiidenmaa, Viro

Vuokramökki Salinõmme Annetaan vuokralle kaksikerroksinen vuokramökki Hiidenmaan kaakkoisosassa Virossa, vain 130 m päässä merestä. Heltermaan satamaan on matkaa 12 km.
Lomamökissä on 1 lepohuone, 5 makuuhuonetta, keittiö, 2 suihkuhuonetta, 3 WC:tä.
Tilaa lomamökissä on yht. 12 hengelle (10 vuodepaikkaa kuuluu hintaan, 2 vuodepaikkaa lisämaksusta).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle, Jääkaappi. Astianpesukone. Pesukone.
Lomamökissä on useita, avoimia terasseja,
Mökin ympärillä on tilava, avoin nurmikenttä, jossa on riittävästi tilaa pallopelejä ja lasten leikkejä varten. Grillausmahdollisuus. Koiralle juoksunaru.
Vähän matkan päässä talosta, meren rannalla on erillinen pieni sauna.Lomamökki huvila Tähe, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki huvila Tähe Loma Pärnussa! Tilava, lomamökki sijaitsee Pärnun rauhallisella ja turvallisella – Ülejõen kaupunginosassa, vain 1,5 km keskustasta.
Vieraiden käytössä oleva talo tarjoaa suurenmoisen mahdollisuuden lomaan Pärnussa perheen tai ystävien kanssa. Mökin rakennus- ja viimeistelymateriaalit ovat luonnonmukaisia ja talo sopii myös vaativampaankin makuun.
Mökin alakerrassa on takkahuone ja pieni avokeittiö, sauna ja pieni uima-allas, suihkuhuone ja WC.
Yläkerrassa on leponurkkaus, avokeittiöllä varustettu olohuone, 3 erillistä makuuhuonetta, 2 WC:tä ja suihkuhuone. Terassi.
Lomamökissä on yhteensä 6+4 vuodepaikkaa. Lisäpaikkamahdollisuus (2 lisävuodepaikkaa, lisämaksu)
Pihalla grillinurkkaus.
Keskustaan on erittäin hyvä yhteys: bussipysäkille on matkaa 100 metriä, kauppakeskukset, Pärnun konserttitalo ja teatteri ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet sijaitsevat 10-15 min kävelymatkan päässä (joen toisella puolen).
Pitkin joen rantaa, 50 metriä talosta, kulkee valaistu lenkkipolku, jossa voi myös rullaluistella ja pyöräillä. Pärnun uimarannalle on matkaa 3 km.Lomamökki Kõima (I), Audru, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Kõima (I) Kaksikerroksinen vuokramökki 7 hengelle sijaitsee erittäin rauhallisella alueella Pärnumaalla Kõimassa, ja sopii lomanviettoon perheille ja seurueille. Kaunin hiekkaranta (kuvassa) sijaitsee 7 km päässä Valgerannassa. Pärnuun runsaine pubeineen, ravintoloineen, kesätapahtumineen, vesipuistoineen, jne. on matkaa 18 km. Yksi Viron suosituimmista golfkentistä sijaitsee Audrussa, 9 km päässä.
Yläkerrassa on kaksi yksinkertaisesti sisustettua huonetta.
Suihkunurkkaus suuremmassa lomamökissä
erillinen SAUNARAKENNUS+suihkunurkkaus, jossa on myös keittiönurkkaus.
Mökin ympärillä on suuri, hoidettu puutarha, jossa on lapsille leikkitilaa.
Lapsille on pihalla keinut ja trampoliini.
Tarvittaessa mahdollisuus 3 lisäpaikkaan lomamökissä (lisämaksu). Lastensänky.Lomamökki Rohu, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Rohu Vuokrataan suurenmoinen kesäkaksio 5:lle hengelle Pärnun kauniilla ja turvallisella pientaloalueella – Ülejõen kaupunginosassa.
Asunto sijaitsee mökin piharakennuksen yläkerrassa (ulkoraput).
Asuntoon kuuluu olohuone (2 vuodepaikkaa vuodesohvassa), keittiö, tilava makuuhuone (3 vuodepaikkaa), suihkuhuone ja erillinen WC. Tarvittaessa on lisämaksusta mahdollista saada vielä 2 lisäpaikkaa (lisävuoteet)
Mökin ympärillä on tilava, suojainen ja hyvinhoidettu puutarha, jossa on hedelmäpuita ja marjapensaita. Puutarhassa voi viettää aikaa, grillata ja halutessa myös järjestää vaikkapa piknikin.
Suuri piha-alue mahdollistaa erilaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet (korona, lentopallo, koripallo, sulkapallo, tikanheitto, kroketti). Polkupyörien (2 kpl) vuokraus erillisellä sopimuksella omistajan kanssa. Vaikka mökki sijaitsee päärakennuksen välittömässä läheisyydessä, on eläminen järjestetty siten, että vierailla on oma rauha.
Pysäköinti suljetulla pihalla (ilmainen).
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustaan.Mökki Rootsiküla, Kihelkonna, Saarenmaa, Viro

Mökki Rootsiküla Vuokrataan kaksikerroksinen mökki enint. 6 hengelle Saarenmaalla. Sopii erinomaisesti pienehkölle seurueelle tai perheelle, jotka arvostavat yksityisyyttä ja luonnonläheistä lomailua. Hyvä mahdollisuus myös lintujen tarkkailuun: Vilsandin luonnonpuiston keskus sijaitsee n. 1 kilometrin päässä Loonan kartanossa, merenrannan lintutornit ovat vain muutaman kilometrin päässä, mahdollisuus vierailla läheisellä Vilsandin saarella, luonnonpuiston vaellusreitit alkavat n. 500 m päästä, jne. Mökissä on avokeittiö (puuhella), olohuone, WC, peseytymismahdollisuus vanhaan virolaiseen tapaan saunassa. Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Kummassakin huoneessa on leveä parisänky (yht. 4 vuodepaikkaa). Toiseen makuuhuoneeseen on tarvittaessa mahdollista valmistaa lapselle yksinkertainen nukkumapaikka. 2 lisävuodepaikkaa (sis. hintaan) olohuoneen vuodesohvassa. Lomamökkius- ja wc-vesi hanasta, lämmin vesi boilerista (saunan yhteydessä), juomavesi tarvittaessa kaupasta (Kihelkonnassa – 2 km). Valaistus 12V akusta ja muu sähkö generaattorista 220V. Kaasulla toimiva jääkaappi. Kaasuliesi. Meri on 200 metrin päässä. Lähimpään uimarantaan on matkaa n. 3 km. .Lomamökki Kasemetsa, Pihtla, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Kasemetsa Hieno mahdollisuus lomanviettoon Saarenmaalla 1930-luvulla valmistuneessa ruokokattoisessa maalomamökissä (enint. 7 ihmiselle). Mökki sijaitsee pienen metsikön reunassa ja sopii perheille, jotka nauttivat luonnonläheisestä lomasta omissa oloissaan. Saarenmaan suurimpaan keskukseen – Kuressaareen – on matkaa vain 25 km.
Lomamökissä on 2 kerrosta. Alakerrassa on tilava olohuone, keittiö, yksi makuuhuone, jossa on 3 vuodepaikkaa (parivuode ja sänky), suihkuhuone ja WC. Yläkerrassa on suuri makuuhuone, jossa on 4 vuodepaikkaa (4 sänkyä).
Mökin vieressä pihalla on ainutlaatuinen tuulimyllysauna.
TV. Lämmin ja kylmä vesi. Sähkölämmitys. Sauna
Mökin ympärillä on suuri piha. Grillausmahdollisuus.Lomamökki Aries Hiiu Täht, Kõrgessaare, Hiidenmaa, Viro

Lomamökki Aries Hiiu Täht Hiidenmaan pohjoisrannikolla sijaitseva 2-kerroksinen mökki enintään 8 ihmiselle.
Alakerrassa on olohuone (avokeittiö), puulämmitteinen sauna, suihku. Avokuisti.
Yläkerrassa on makuuparvi. Parveke. Yhteensä mökissä on 4+4 vuodepaikkaa.
TV. Radio, stereo, video. Takka. Astianpesukone. Sauna. Grillausmahdollisuus
Yhteiskäytössä olevaan rantaan matkaa 250 m (ei näköyhteyttä). Mökin ympärillä on kaunis mäntymetsä.
Hiidenmaa sopii erittäin hyvin pyöräilyyn – hyvä tieverkko, suhteellisen vähäinen liikenne, runsaasti nähtävyyksiä, luontopolkuja, erilaisia kulttuuritapahtumia eri puolilla saarta. Laivayhteys mantereelle ja myös Saarenmaalle
Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.
Metsästyskaudella mahdollisuus villisikojen metsästykseen.Lomamökki Saarenmaa Mässa, Torgu, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Saarenmaa Mässa Vuokraa mökki Saarenmaalta! Suurenmoinen lomanviettopaikka Saarenmaalla enint. 7 hengelle! Suomalaismakuun sopiva, hyvätasoinen mökki sopii hyvin yksityisyyttä ja rauhallista paikkaa etsivälle. Kaikki Kuressaaren palvelut ovat kuitenkin lähellä ja hyväkuntoisen kestopäällystetien päässä. Sopii lapsiperheelle.
Kauniin ja hyvinhoidetun kaksikerroksisen lomamökin (n. 90m2) pihapiirissä on erillinen keittiörakennus (n. 20m2), sauna (n. 20 m2) ja grillikatos / ulkokeittiö.
Kodikkaasti sisustetussa lomamökissä on kaksi makuuhuonetta (yhteensä 6 vuodepaikkaa), pieni keittiönurkkaus, olohuone, jossa on takka, WC.
Keittiörakennuksessa on täysin varusteltu keittiö. Keittiörakennukseen kuuluu oma terassi, jossa voi istua. Aivan keittiörakennuksen vieressä on katettu grillikatos / ulkokeittiö, jossa voi istua iltaa ja grillata.
Keittiörakennuksen parvella on 1 lisävuodepaikka.
Mökkiin kuuluu myös erillinen saunarakennus, jossa on myös suihku- ja lepohuone. Saunarakennuksessa on oma terassi. Saunan vieressä on pieni lampi.
Aidan ympäröimä vuokramökki sijaitsee hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa, mutta kuitenkin vain n. puolen tunnin automatkan päässä Kuressaaresta, ja sopii siksi erinomaisesti myös lapsiperheille.

Lomamökki Kalevi Kotimajoitus, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Kalevi Kotimajoitus Kaksikerroksinen lomamökki sijaitsee Pärnun laitamilla, hiljaisella , vain 600 m merestä.
Vieraiden käytössä on mökin II kerros (erillinen sisäänkäynti), jossa on olohuone, lepohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, pieni suihkunurkkaus, WC. Huoneiston sisustus on vanhahtava, mutta soveltuu hyvin lomanviettokäyttöön.
Olohuoneessa on vuodesohva, nojatuoli, sohvapöytä, hyllykkö, TV, musiikkikeskus.
Kolmessa makuuhuoneessa on 6 vuodepaikkaa (sekä tarvittaessa vielä 3 lisäpaikkaa). Jokaisessa huoneessa on oma televisio.
Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, astiat ja ruuanlaittovälineet. Pesukone.
Erillinen WC ja suihkuhuone.
Ilmastointilaite (lisämaksu)
Vieraiden käytössä on mukava suljettu piha, jossa on mahdollisuus viettää aikaa ja grillata. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.
N. 600 m päässä on meri ja pieni hiekkarantainen uimaranta.Lomamökki Tuksi, Noarootsi, Läänemaa, Viro

Lomamökki Tuksi Lomamökki enint. 8 hengelle Luoteis-Virossa, jossa on Viron kauneimmat hiekkarannat. Mökistä on matkaa merelle ja uimarannalle n. 1,5 km. Lähistöllä on kauniita, marjaisia mäntymetsiä.
Lintubongareiden arvostama alue. N. 6 km päässä on surffareiden suosima Peräkülan ranta.
Lähistöllä sijaitsevat vaellus- ja juoksureitit tarjoavat mukavia urheilumahdollisuuksia.
Lomamökki on kaksikerroksinen. Alakerrassa on keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, sauna, WC.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Saunasta on pääsy terassille, jossa voi oleskella ja levätä.
TV. Astianpesukone. Pesukone.
Sauna. Puutarha. Grillausmahdollisuus. Savustusuuni.
langaton internetyhteys (WiFi) 200 m päässä (erillisellä sopimuksella).
Pysäköinti mökin vieressä.
Hyvät yhteydet Tallinnaan, Haapsaluun, Hiidenmaalle, jne.Lomamökki Kõera, Hanila, Läänemaa, Viro

Lomamökki Kõera Lomamökki enint. 8 hengelle Läänemaalla, Matsalun kansallispuiston etäläreunalla.
Mökissä on 2 kerrosta. Alakerrassa on SAUNA, suihkuhuone, WC, pieni olohuone (takka) ja keittiö.
Olohuoneesa pääsee avoimia portaita pitkin toiseen kerrokseen, jossa on tilava olo(makuu-)huone, 2 erillistä makuuhuonetta. On rakennettu myös parvet, joissa voi myös nukkua (6 vuodepaikkaa, patjat).
Olohuoneesta pääsee terassille.
Yläkerrassa on oma WC.
Hintaan sisltyy 3+5 vuodepaikkaa. Mahdollisuus lisäpaikkoihin.
Grillausmahdollisuus. Puutarhakalusteet, pieni kesäkeittiö ja kesäkäyttöön mukava lisärakennus (vuodesohva 2:lle). Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä (4 kpl).
Pysäköinti mökin pihalla.
Omistaja asuu välillä tontilla sijaitsevassa toisessa mökissä. Mökeillä on erilliset pihat. Muita naapureita ei ole lähellä.
Merenrantaan on matkaa 1 km. Hiekkarantaiset ja matalat uimarannat ovat n. 5 km päässä. Paikaalinen liikkuminen hiekkateillä.
Ympäristö tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia luonnosta kiinnostuneille – lintubongarit, kasveista kiinnostuneet. Lisätietoa luonnonsuojelualueesta Matsalun kansallispuiston kotisivulla http://www.matsalu.ee.Lomamökki II Kipi kylä, Lümanda, Saarenmaa, Viro

Lomamökki II Kipi kylä Kaksikerroksinen lomamökki sijaitsee Länsi-Saarenmaalla, 35 km Kuressaaresta, Lümandan kunnassa Kipin kylässä. Mökki on uusi, rakennettu vuonna 2003 ja sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Mökki sopii hyvin puhtaasta luonnosta ja rauhallisesta ympäristöstä pitävälle. Matkaa merenrantaan on noin 1 km. Mökin yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, yhteensä 4+2 vuodepaikkaa (mahdollisuus 2 lisäpaikkaan, lisämaksu). Alakerrassa on olohuone ja keittiönurkkaus, sauna, suihku, WC, takka. Mökin pihalla on grillaus- ja nuotiopaikka. lapsille on suuri leikkilaiva, keinu, lentopallopaikka, koripallorengas. Vaellusreitti, pituus 3,5 km. Harrastusmahdollisuuksia mm kävelyretket metsässä, metsästys ja kalastus, veneily kauniilla Itämerellä.
Mökistä 100 m päässä on mukava vierasmaja, jossa on mahdollisuus ruokailla päivittäin.
Avattu ympäri vuoden.Lomamökki Lubja II, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Lubja II Tilava piharakennus enint. 6 (+3):lle hengelle Pärnussa hiljaisella .
Lomamökki on kaksikerroksinen. Alakerrassa on suuri olohuone (takka, avokeittiö), sauna suihkunurkkaus, WC.
Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Lomamökissä on yhteensä 6 vuodepaikkaa. Lisämaksusta mahdollisuus 3:een lisäpaikkaan.
Puulämmitteinen sauna
Mökki sijaitsee suurella, hyvinhoidetulla, aidatulla tontilla, jolla on myös päärakennus.
Grillausmahdollisuus.
Internetyhteys omalle tietokoneelle (tontilla on WiFi)
Pysäköinti mökin suljetulla pihalla katoksessa ja/tai portin takan sijaitsevalla pysäköintialueella (ilmainen, turvallinen).Lomamökki Pärsama I, Leisi, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Pärsama I Pieni, mukava ja yksityisyyttä tarjoava lomamökki enint. 4 hengelle Saarenmaan erittäin kauniissa osassa – Pärsamassa, Leisin kunnassa Saarenmaalla. Lähistöllä on kauniita rantoja, Triigin satama, Anglan tuulimyllt.
Mökin historia ulottuu vuoteen 1888. Lomamökiksi remontoitaessa on pidetty oleelisena säilyttää vanhanaikainen miljöö. Sisustamisessa ja viimeistelyssä on lisätty nykyaikaisia elementtejä ja mukavuuksia.
Ensimmäisessä kerroksesa on olohuone, keittiönurkkaus, suihkuhuone+WC. Mökin yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, joissa on yhteensä 4 vuodepaikkaa (2 vuodepaikkaa sis. hintaan, 2 lisämaksusta, lapset 0-6v ilmaiseksi).
TV. Puutarhakalusteet
Mökin ympäristö ja piha-alue on pyritty säilyttämään mahdollisimman luonnonläheisenä ja aitona: tilava tontti on luonnollisen villi ja romantillinen, mökkiä ympäröi korkea heinä, Saarenmaalle tyypilliset katajat ja kävelymatkan päässä metsääs on pieni puro. Päärakennus on 100 m päässä.Lomamökki huvila Kurina, Tori, Pärnumaa, Viro

Lomamökki huvila Kurina Tilava ja valoisa vuonna 2008 rakennettu lomamökki enint. 8 hengelle Urumarjan vuokramökki-alueella lähellä Pärnua.
Pärnun merenrantakylpyläkaupunki lukuisine vapaa-ajanviettomahdollisuuksineen (hiekkainen uimaranta, kahvilat, pubit, ravintolat, vesipuistot, spa:t, ostoskeskukset, jne.) on vain parinkymmenen minuutin automatkan päässä.
Lomamökissä on avokeittiöllä varustettu suuri olohuone, 3 erillistä makuuhuonetta, suuri suihkuhuone+WC.
Makuuhuoneissa on yhteensä 3+3 vuodepaikkaa. Olohuoneessa leveä vuodesohva 2:lle.
TV. Internet omalle tietokoneelle. Astianpesukone. Pesukone. Sauna. Grillausmahdollisuus.
Olohuoneesta on pääsy mökin takana sijaitsevalle avoimelle terassille. Lapsille hiekkalaatikko.
3000 m2 tontin vieressä virtaa pieni joki, 100 m päässä leveä Pärnu-joki, jossa voi tarvittaessa uida.Lomamökki Karja III (MK), Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Karja III (MK) Pärnun keskustassa sijaitseva lomamökki omalla suljetulla pihalla enint. 12 hengelle.
Meri ja Pärnun suosituin uimaranta on neljännestunnin kävelymatkan päässä. Kävelyetäisyydellä on myös runsaasti kahviloita, pubeja, yökerhoja, kauppoja, tori, lasten leikkikenttiä, SPA:ta, vesipuisto, jne.
Lomamökissä on 8 makuuhuonetta, olohuone, leponurkkaus, tilava keittiö, suihkuhuone, WC.
Vuodepaikkoja on yhteensä 10+2.
TV. Astianpesukone. Ilmastointilaite.
Mökin ympärillä on oma suljettu piha. Grillausmahdollisuus. Puutarhakalusteet.
Pysäköinti mökin suljetulla pihalla (3 autopaikkaa, ilmainen).Lomamökki Veski, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Veski OMAKOTITALO enint. 7 hengelle (enint. 5 aikuista) KURESSAAREN sydämessä – uimarannan, kylpylöiden ja piispanlinnan väittömässä läheisyydessä!
Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pienvenesatama, runsaasti kahviloita ja ravintoloita, kauppoja.
Lomamökissä on olohuone, 3 makuuhuonetta (1 makuuhuone on läpikuljettavi), keittiö ja ruokailutila, valoisa leponurkkaus suljetulla verannalla, 2 WC:tä, 2 suihkuhuonetta.
Vuodepaikkoja on lomamökissä yhteensä 6+1: 2 leveää parivuodetta, 2 sänkyä, ja lisävuode (sis. hintaan).
TV. Internet. Pesukone. SAUNA.
Lomamökkion kuuluu oma pieni sisäpiha. Puutarhakalusteet. Grillausmahdollisuus. Piharakennuksessa on sauna (puulämmitteinen, lisämaksu).
Pysäköinti mökin suljetulla pihalla (2 autopaikkaa).Lomamökki Koiduvälja I, Leisi, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Koiduvälja I Lomamökki enint. 7 hengelle Saarenmaalla, hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä, 30 km Kuressaaresta.
Lomamökin ensimmäissä kerroksessa on olohuone ja pieni keittiönurkkaus. Yläkerrassa on avoin makuuparvi.
Mökissä on yhteensä 4+3 vuodepaikkaa: 4 sänkyä, vuodesohva ja lisäpaikka (paksu patja, sis. hintaan).
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukoneen käyttömahdollisuus.
Suuri, suljettu tontti. Lapsille hiekkalaatikko ja keinu. Biljardi (lisämaksu). Grillausmahdollisuus.
Sauna (lisämaksu).
Pysäköinti suljetulla pihalla (ilmainen)
Lähistöllä sijaitsee suosittu turistikohde – Anglan tuulimyllyt. Meri ja uimaranta ovat 13 km päässä. Hyvä mahdollisuus vierailla Saarenmaan eri osissa ja tutustua paikallisiin oloihin.
Suuremmalla seurueella on mahdollisuus vuokrata samanaikaisesti myös viereinen lomamökki 9 hengelle: katso kohde nr 303Lomamökki Koiduvälja II, Leisi, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Koiduvälja II Lomamökki enint. 9 hengelle Saarenmaalla, hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä, 30 km Kuressaaresta.
Lomamökin ensimmäissä kerroksessa on olohuone ja pieni keittiönurkkaus. Yläkerrassa on avoin makuuparvi.
Mökissä on yhteensä 6+3 vuodepaikkaa: 1 parivuode (120 cm), 4 sänkyä, vuodesohva ja nojatuolivuode.
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukoneen käyttömahdollisuus.
Suuri, suljettu tontti. Lapsille hiekkalaatikko ja keinu. Biljardi (lisämaksu). Grillausmahdollisuus.
Sauna (lisämaksu).
Pysäköinti suljetulla pihalla (ilmainen)
Lähistöllä sijaitsee suosittu turistikohde – Anglan tuulimyllyt. Meri ja uimaranta ovat 13 km päässä. Hyvä mahdollisuus vierailla Saarenmaan eri osissa ja tutustua paikallisiin oloihin.Vuokramökki Maasi, Orissaare, Saarenmaa, Viro

Vuokramökki Maasi VUOKRAA MÖKKI SAARENMAALTA!
Vuokramökki enint. 8 hengelle Saarenmaan itäosassa, vain 1 km päässä merestä.
Lomamökissä on keittiöhuone, olohuone, makuuhuone, SAUNA+suihkuhuone, pieni lepohuone, suuri, valoisa veranta.
Vuodepaikkoja on yhteensä 2+6: parivuode (140 cm) erillisessä makuuhuoneessa, vuodesohva olohuoneessa ja lisävuode (sis. hintaan) olohuoneessa sekä vuodesohva keittiöhuoneessa, tarvittaessa vuodesohva yhdelle saunan edessä olevassa pienessä lepohuoneessa.
TV. Internet omalle tietokoneelle. Pesukone. Grillausmahdollisuus. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä (4 kpl, lisämaksu).
Pysäköinti pihalla.
Mökin ympärillä on 5000 m2 suuruinen tontti, jota reunustaa suurelta osalta pensasaita. Naapureita välittömässä läheisyydessä ei ole
N. 1 km pituinen tie vie suoraan merenrannalle, jonka katajat tarjoavat yksityisyyttä auringonottoon. Uimamahdollisuus.
Kuivastun satamaan on matkaa 28 km, Kuressaareen 55 km.Sivu   1 2 3 »»