Koti
  In English  Auf Deutsch    På Svenska Eesti keeles        

Mökit VirossaRantamökki Treimani, Häädemeeste, Pärnumaa, Viro

Rantamökki Treimani Kaksikerroksinen merenrantamökki sijaitsee Manner-Viron eteläosassa Pärnumaalla - Treimannissa. Hiekkaiseen merenrantaan on matkaa vain 100 m. Mökki sopii erinomaisesti lomanviettoon perheen tai ystävien kanssa! Mökin alakerrassa on keittiö, suihkuhuone+WC ja makuuhuone, jossa on kolme vuodepaikkaa. Yläkerrassa (erillinen sisäänpääsy) on pieni, yksinkertainen keittiönurkkaus, suihkuhuone+WC ja makuuhuone, jossa on 5 vuodepaikkaa. Lisämaksusta on mahdollista saada 2 lisävuodetta (sänky ja avattava nojatuoli). Mökissä on yht. 8 (+2) vuodepaikkaa. TV. Mökin edessä on suuri pöytä. Grillausmahdollisuus. Hyvän sijaintinsa vuoksi Treimani sopii erinomaisesti niille, joita kiinnostavat myös Viron muut paikat. Jo ajo merenrantateitä pitkin Häädemeestestä Treimaniin tarjoaa kauniita näkymiä: merenranta, mäntymetsän peittämät hiekkadyynit, rantaniityt. Treimanista on helppo tehdä vaikkapa päivän mittainen kierros keski- ja Etelä-Virossa: Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto, talviurheilukeskuksena tunnettu Otepää, Viron korkein kohta Suur Munamäe Võrumaalla. Latvian rajalle on matkaa vain 6 km, Riikaan 125 km. Kesäkaupunki Pärnuun on matkaa vain 60 km.Lomamökki Esplanaadi, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Esplanaadi Yksikerroksinen lomamökki sijaitsee aivan Pärnun ranta-alueella, vain 5 min kävelymatkan päässä suositusta uimarannasta. Lomamökkion kuuluu olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, ruokailuhuone, sauihkuhuone, WC. TV. Pesukone. Tilaa on yht. enint. 9 hengelle (6+3 vuodepaikkaa). Mökin ympärillä on suuri, aidattu puutarha, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kesäiseen ajanviettoon. Puutarhassa on oleskelu- ja grillausmahdollisuus, lapsille leikkimistilaa. Ilmainen pysäköinti usealle autolle. Lähistöllä sijaitsevat hiekkaranta, pubit, ravintolat, tanssipaikat, yökerhot, pienvenesatama, kylpylät ja muut vapaa-ajanviettomahdollisuudet.Vuokramökki Salinõmme, Pühalepa, Hiidenmaa, Viro

Vuokramökki Salinõmme Annetaan vuokralle kaksikerroksinen vuokramökki Hiidenmaan kaakkoisosassa Virossa, vain 130 m päässä merestä. Heltermaan satamaan on matkaa 12 km.
Lomamökissä on 1 lepohuone, 5 makuuhuonetta, keittiö, 2 suihkuhuonetta, 3 WC:tä.
Tilaa lomamökissä on yht. 12 hengelle (10 vuodepaikkaa kuuluu hintaan, 2 vuodepaikkaa lisämaksusta).
TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle, Jääkaappi. Astianpesukone. Pesukone.
Lomamökissä on useita, avoimia terasseja,
Mökin ympärillä on tilava, avoin nurmikenttä, jossa on riittävästi tilaa pallopelejä ja lasten leikkejä varten. Grillausmahdollisuus. Koiralle juoksunaru.
Vähän matkan päässä talosta, meren rannalla on erillinen pieni sauna.Lomamökki huvila Tähe, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki huvila Tähe Loma Pärnussa! Tilava, lomamökki sijaitsee Pärnun rauhallisella ja turvallisella – Ülejõen kaupunginosassa, vain 1,5 km keskustasta.
Vieraiden käytössä oleva talo tarjoaa suurenmoisen mahdollisuuden lomaan Pärnussa perheen tai ystävien kanssa. Mökin rakennus- ja viimeistelymateriaalit ovat luonnonmukaisia ja talo sopii myös vaativampaankin makuun.
Mökin alakerrassa on takkahuone ja pieni avokeittiö, sauna ja pieni uima-allas, suihkuhuone ja WC.
Yläkerrassa on leponurkkaus, avokeittiöllä varustettu olohuone, 3 erillistä makuuhuonetta, 2 WC:tä ja suihkuhuone. Terassi.
Lomamökissä on yhteensä 6+4 vuodepaikkaa. Lisäpaikkamahdollisuus (2 lisävuodepaikkaa, lisämaksu)
Pihalla grillinurkkaus.
Keskustaan on erittäin hyvä yhteys: bussipysäkille on matkaa 100 metriä, kauppakeskukset, Pärnun konserttitalo ja teatteri ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet sijaitsevat 10-15 min kävelymatkan päässä (joen toisella puolen).
Pitkin joen rantaa, 50 metriä talosta, kulkee valaistu lenkkipolku, jossa voi myös rullaluistella ja pyöräillä. Pärnun uimarannalle on matkaa 3 km.Vuokramökki Karujärv, Kärla, Saarenmaa, Viro

Vuokramökki Karujärv Vuokraa vuokramökki Virosta Saarenmaalta! Kaksikerroksinen vuokramökki 6 hengelle sijaitsee Saarenmaalla Karujärvellä. Lomamökki on rakennettu vuonna 1900 ja remontoitu vuonna 1997. remontoinnin yhteydessä on pyritty rakennuksessa säilyttämään vanhaa ja mökinpoikaista, sekä samanaikaisesti tarjoamaan myös nykyajan mukavuuksia. Lomamökin alakerrassa on keittiönurkkaus, suihkuhuone ja WC, erillinen makuuhuone (leveä parisänky). Yläkerrassa on kaksi pientä huonetta, joissa on yht. 4 sänkyä. Erillisessä rakennuksessa on aito vanhanaikainen sauna (lisämaksu). Lomamökki sijaitsee luonnonkauniin Karujärven vieressä (250 m). Hiekkaranta. Saarenmaan suurimpaan keskukseen - Kuressaareen - on matkaa vain 25 km.Lomamökki Kõima (I), Audru, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Kõima (I) Kaksikerroksinen vuokramökki 7 hengelle sijaitsee erittäin rauhallisella alueella Pärnumaalla Kõimassa, ja sopii lomanviettoon perheille ja seurueille. Kaunin hiekkaranta (kuvassa) sijaitsee 7 km päässä Valgerannassa. Pärnuun runsaine pubeineen, ravintoloineen, kesätapahtumineen, vesipuistoineen, jne. on matkaa 18 km. Yksi Viron suosituimmista golfkentistä sijaitsee Audrussa, 9 km päässä.
Yläkerrassa on kaksi yksinkertaisesti sisustettua huonetta.
Suihkunurkkaus suuremmassa lomamökissä
erillinen SAUNARAKENNUS+suihkunurkkaus, jossa on myös keittiönurkkaus.
Mökin ympärillä on suuri, hoidettu puutarha, jossa on lapsille leikkitilaa.
Lapsille on pihalla keinut ja trampoliini.
Tarvittaessa mahdollisuus 3 lisäpaikkaan lomamökissä (lisämaksu). Lastensänky.Lomamökki Mändjala I, Kaarma, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Mändjala I Kaksikerroksinen lomamökki omalla puutarhalla 5:lle hengelle Mändjalassa Saarenmaalla, vain 9 km päässä Kuressaaresta. Hiekkarantaiselle uimarannalle on matkaa n. 1 km.
Lomamökissä on 2 kerrosta. Sisustuksessa on käytetty runsaasti vanhanaikaisia virolaisia käsitöitä ja huonekaluja.
Alakerrassa on keittiö, ruokailuhuone, 1 pieni makuuhuone (tavallinen sänky), sauna, suihkuhuone. WC.
Yläkerrassa on 2 huonetta. Ensimmäisessä huoneessa on 2 leveähköä sänkyä. Taaimmaisessa huoneessa on leveä parivuode ja pääsy pienelle parvekkeelle.
Alakerran keittiössä on takka.
Sauna sijaitsee mökin alakerrassa. Sauna on puulämmitteinen, vastan käyttö on sallittu.
Ruokailutilasta pääsee suoraan tilavaan, suljettuun puutarhaan. Grillausmahdollisuus. Lapsille keinu.Lomamökki Rohu, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Rohu Vuokrataan suurenmoinen kesäkaksio 5:lle hengelle Pärnun kauniilla ja turvallisella pientaloalueella – Ülejõen kaupunginosassa.
Asunto sijaitsee mökin piharakennuksen yläkerrassa (ulkoraput).
Asuntoon kuuluu olohuone (2 vuodepaikkaa vuodesohvassa), keittiö, tilava makuuhuone (3 vuodepaikkaa), suihkuhuone ja erillinen WC. Tarvittaessa on lisämaksusta mahdollista saada vielä 2 lisäpaikkaa (lisävuoteet)
Mökin ympärillä on tilava, suojainen ja hyvinhoidettu puutarha, jossa on hedelmäpuita ja marjapensaita. Puutarhassa voi viettää aikaa, grillata ja halutessa myös järjestää vaikkapa piknikin.
Suuri piha-alue mahdollistaa erilaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet (korona, lentopallo, koripallo, sulkapallo, tikanheitto, kroketti). Polkupyörien (2 kpl) vuokraus erillisellä sopimuksella omistajan kanssa. Vaikka mökki sijaitsee päärakennuksen välittömässä läheisyydessä, on eläminen järjestetty siten, että vierailla on oma rauha.
Pysäköinti suljetulla pihalla (ilmainen).
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustaan.Mökki Rootsiküla, Kihelkonna, Saarenmaa, Viro

Mökki Rootsiküla Vuokrataan kaksikerroksinen mökki enint. 6 hengelle Saarenmaalla. Sopii erinomaisesti pienehkölle seurueelle tai perheelle, jotka arvostavat yksityisyyttä ja luonnonläheistä lomailua. Hyvä mahdollisuus myös lintujen tarkkailuun: Vilsandin luonnonpuiston keskus sijaitsee n. 1 kilometrin päässä Loonan kartanossa, merenrannan lintutornit ovat vain muutaman kilometrin päässä, mahdollisuus vierailla läheisellä Vilsandin saarella, luonnonpuiston vaellusreitit alkavat n. 500 m päästä, jne.
Mökissä on avokeittiö (puuhella), olohuone, WC, peseytymismahdollisuus vanhaan virolaiseen tapaan saunassa.
Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Kummassakin huoneessa on leveä parisänky (yht. 4 vuodepaikkaa). Toiseen makuuhuoneeseen on tarvittaessa mahdollista valmistaa lapselle yksinkertainen nukkumapaikka.
2 lisävuodepaikkaa (sis. hintaan) olohuoneen vuodesohvassa.
Lomamökkius- ja wc-vesi hanasta, lämmin vesi boilerista (saunan yhteydessä), juomavesi tarvittaessa kaupasta (Kihelkonnassa – 2 km).
Valaistus 12V akusta ja muu sähkö generaattorista 220V.
Kaasulla toimiva jääkaappi. Kaasuliesi.
Meri on 200 metrin päässä. Lähimpään uimarantaan on matkaa n. 3 km. .Lomamökki Kasemetsa, Pihtla, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Kasemetsa Hieno mahdollisuus lomanviettoon Saarenmaalla 1930-luvulla valmistuneessa ruokokattoisessa maalomamökissä (enint. 7 ihmiselle). Mökki sijaitsee pienen metsikön reunassa ja sopii perheille, jotka nauttivat luonnonläheisestä lomasta omissa oloissaan. Saarenmaan suurimpaan keskukseen – Kuressaareen – on matkaa vain 25 km.
Lomamökissä on 2 kerrosta. Alakerrassa on tilava olohuone, keittiö, yksi makuuhuone, jossa on 3 vuodepaikkaa (parivuode ja sänky), suihkuhuone ja WC. Yläkerrassa on suuri makuuhuone, jossa on 4 vuodepaikkaa (4 sänkyä).
Mökin vieressä pihalla on ainutlaatuinen tuulimyllysauna.
TV. Lämmin ja kylmä vesi. Sähkölämmitys. Sauna
Mökin ympärillä on suuri piha. Grillausmahdollisuus.Mökki Vaibla, Kolga-Jaani, Viljandimaa, Viro

Mökki Vaibla Vuonna 2007 rakennettu kaksikerroksinen mökki (4 hengelle) Keski-Virossa, Viljandimaalla, aivan Viron toiseksisuurimman järven – Võrtsjärven – rannalla. Kaksikerrokseisen lomamökin alakerrassa on keittiönurkkauksella varustettu olohuone, sauna, suihkunurkkaus ja WC. Mökin yläkerrassa on makuuparvi, jossa on 4 vuodepaikkaa. Toisesta kerroksesta pääsee parvekkeelle, josta avautuu kaunis järvinäköala. Mökin edessä on terassi. TV. Sauna. Grillausmahdollisuus. Lemmikkieläimet erillisellä sopimuksella. Hiekkarantainen järvi on muutaman kymmenen metrin päässä. Pysäköinti mökin vieressä. Suurenmoinen sijainti tarjoaa mukavan mahdollisuuden tutustua Viron eri paikkoihin. Vain 42 km päässä on Viron toiseksisuurin kaupunki – Tartto. Kesätapahtumistaan tunnettuun Viljandiin on matkaa 35 km. Talvipääkaupunkina tunnettuun Otepäähän hiihtoreitteineen ja rinteineen on matkaa 50-60 km. Mökkiä vuokrataan vuoden ympäri. Suurempi ryhmä tai useampi perhe voi vuokrata samalta ranta-alueelta myös toista mökkiä. http://www.mökki.eu/viro/kohde.asp?cat=211Lomamökki Aries Hiiu Täht, Kõrgessaare, Hiidenmaa, Viro

Lomamökki Aries Hiiu Täht Hiidenmaan pohjoisrannikolla sijaitseva 2-kerroksinen mökki enintään 8 ihmiselle.
Alakerrassa on olohuone (avokeittiö), puulämmitteinen sauna, suihku. Avokuisti.
Yläkerrassa on makuuparvi. Parveke. Yhteensä mökissä on 4+4 vuodepaikkaa.
TV. Radio, stereo, video. Takka. Astianpesukone. Sauna. Grillausmahdollisuus
Yhteiskäytössä olevaan rantaan matkaa 250 m (ei näköyhteyttä). Mökin ympärillä on kaunis mäntymetsä.
Hiidenmaa sopii erittäin hyvin pyöräilyyn – hyvä tieverkko, suhteellisen vähäinen liikenne, runsaasti nähtävyyksiä, luontopolkuja, erilaisia kulttuuritapahtumia eri puolilla saarta. Laivayhteys mantereelle ja myös Saarenmaalle
Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.
Metsästyskaudella mahdollisuus villisikojen metsästykseen.Lomamökki Saarenmaa Mässa, Torgu, Saarenmaa, Viro

Lomamökki Saarenmaa Mässa Vuokraa mökki Saarenmaalta! Suurenmoinen lomanviettopaikka Saarenmaalla enint. 7 hengelle! Suomalaismakuun sopiva, hyvätasoinen mökki sopii hyvin yksityisyyttä ja rauhallista paikkaa etsivälle. Kaikki Kuressaaren palvelut ovat kuitenkin lähellä ja hyväkuntoisen kestopäällystetien päässä. Sopii lapsiperheelle.
Kauniin ja hyvinhoidetun kaksikerroksisen lomamökin (n. 90m2) pihapiirissä on erillinen keittiörakennus (n. 20m2), sauna (n. 20 m2) ja grillikatos / ulkokeittiö.
Kodikkaasti sisustetussa lomamökissä on kaksi makuuhuonetta (yhteensä 6 vuodepaikkaa), pieni keittiönurkkaus, olohuone, jossa on takka, WC.
Keittiörakennuksessa on täysin varusteltu keittiö. Keittiörakennukseen kuuluu oma terassi, jossa voi istua. Aivan keittiörakennuksen vieressä on katettu grillikatos / ulkokeittiö, jossa voi istua iltaa ja grillata.
Keittiörakennuksen parvella on 1 lisävuodepaikka.
Mökkiin kuuluu myös erillinen saunarakennus, jossa on myös suihku- ja lepohuone. Saunarakennuksessa on oma terassi. Saunan vieressä on pieni lampi.
Aidan ympäröimä vuokramökki sijaitsee hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa, mutta kuitenkin vain n. puolen tunnin automatkan päässä Kuressaaresta, ja sopii siksi erinomaisesti myös lapsiperheille.

Lomamökki Vaibla II, Kolga-Jaani, Viljandimaa, Viro

Lomamökki Vaibla II Vuonna 2009 rakennettu kaksikerroksinen hirsinen lomamökki (4 hengelle) Keski-Virossa, Viljandimaalla, aivan Viron toiseksisuurimman järven – Võrtsjärven – rannalla. Mökin terassilta on näkymä järvelle. Kaksikerrokseisen lomamökin alakerrassa on pienellä keittiönurkkauksella varustettu olohuone, sauna, suihkunurkkaus ja WC. Mökin yläkerrassa on makuuparvi, jossa on 4 vuodepaikkaa. TV. Sauna. Grillausmahdollisuus. Lemmikkieläimet erillisellä sopimuksella. Hiekkarantainen järvi on muutaman kymmenen metrin päässä. Pysäköinti mökin vieressä. Suurenmoinen sijainti tarjoaa mukavan mahdollisuuden tutustua Viron eri paikkoihin. Vain 42 km päässä on Viron toiseksisuurin kaupunki – Tartto. Kesätapahtumistaan tunnettuun Viljandiin on matkaa 35 km. Talvipääkaupunkina tunnettuun Otepäähän hiihtoreitteineen ja rinteineen on matkaa 50-60 km. Mahdollisuus järjestää luontoretkiä, myös metsästys- ja kalastusmatkoja. Lomamökki on avoinna vuoden ympäri. Suurempi ryhmä tai useampi perhe voi vuokrata samalta ranta-alueelta myös toista mökkiä. http://www.mökki.eu/viro/kohde.asp?cat=178Lomamökki Kalevi Kotimajoitus, Pärnu, Pärnumaa, Viro

Lomamökki Kalevi Kotimajoitus Kaksikerroksinen lomamökki sijaitsee Pärnun laitamilla, hiljaisella , vain 600 m merestä.
Vieraiden käytössä on mökin II kerros (erillinen sisäänkäynti), jossa on olohuone, lepohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, pieni suihkunurkkaus, WC. Huoneiston sisustus on vanhahtava, mutta soveltuu hyvin lomanviettokäyttöön.
Olohuoneessa on vuodesohva, nojatuoli, sohvapöytä, hyllykkö, TV, musiikkikeskus.
Kolmessa makuuhuoneessa on 6 vuodepaikkaa (sekä tarvittaessa vielä 3 lisäpaikkaa). Jokaisessa huoneessa on oma televisio.
Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, astiat ja ruuanlaittovälineet. Pesukone.
Erillinen WC ja suihkuhuone.
Ilmastointilaite (lisämaksu)
Vieraiden käytössä on mukava suljettu piha, jossa on mahdollisuus viettää aikaa ja grillata. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.
N. 600 m päässä on meri ja pieni hiekkarantainen uimaranta.Lomamökki Tuksi, Noarootsi, Läänemaa, Viro

Lomamökki Tuksi Lomamökki enint. 8 hengelle Luoteis-Virossa, jossa on Viron kauneimmat hiekkarannat. Mökistä on matkaa merelle ja uimarannalle n. 1,5 km. Lähistöllä on kauniita, marjaisia mäntymetsiä.
Lintubongareiden arvostama alue. N. 6 km päässä on surffareiden suosima Peräkülan ranta.
Lähistöllä sijaitsevat vaellus- ja juoksureitit tarjoavat mukavia urheilumahdollisuuksia.
Lomamökki on kaksikerroksinen. Alakerrassa on keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, sauna, WC.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Saunasta on pääsy terassille, jossa voi oleskella ja levätä.
TV. Astianpesukone. Pesukone.
Sauna. Puutarha. Grillausmahdollisuus. Savustusuuni.
langaton internetyhteys (WiFi) 200 m päässä (erillisellä sopimuksella).
Pysäköinti mökin vieressä.
Hyvät yhteydet Tallinnaan, Haapsaluun, Hiidenmaalle, jne.Lomamökki Viljandi I, Viljandi, Viljandimaa, Viro

Lomamökki Viljandi I Kaksikerroksinen, tilava lomamökki 10 hengelle Viljandin . Mökin alakerrassa on tilava olohuone, ruokasali, keittiö, suihkuhuoneet, 2 WC:tä, SAUNA. Olohuoneesta pääsee suurelle sisäpihalle. Lomamökkion kuuluu oma terassi, jossa voi oleskella. Grillausmahdollisuus. Lapsille trampoliini. Lisäksi on paikan päällä mahdollisuus vuokrata myös ilmapatjatrampoliini. Mökin yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet, joissa on yhteensä 10 vuodepaikkaa. Pesukoneen käyttömahdollisuus. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä. Suljettu piha. Pysäköinti suljetulla pihalla ja mökin edessä. Suurenmoinen mahdollisuus lomanviettoon Keski-Virossa kauniin järven rannalla sijaitsevassa VILJANDIN pikkukaupungissa. Viljandi tarjoaa lukuisia lomanviettomahdollisuuksia: rauhallinen ympäristö, kesäteatterit, ulkoilmatapahtumat/festivaalit, kahvilat, kauniit, muinaiset linnanrauniot, hiekkarantaiset järvet (HUOM! Yksi uimarannoista sijaitsee vain 300 m päässä talosta!) Hyvän sijainnin vuoksi on Viljandista helppo tehdä päivämatkoja eri puolille Viroa ja kauemmaskin.Lomamökki Kõera, Hanila, Läänemaa, Viro

Lomamökki Kõera Lomamökki enint. 8 hengelle Läänemaalla, Matsalun kansallispuiston etäläreunalla.
Mökissä on 2 kerrosta. Alakerrassa on SAUNA, suihkuhuone, WC, pieni olohuone (takka) ja keittiö.
Olohuoneesa pääsee avoimia portaita pitkin toiseen kerrokseen, jossa on tilava olo(makuu-)huone, 2 erillistä makuuhuonetta. On rakennettu myös parvet, joissa voi myös nukkua (6 vuodepaikkaa, patjat).
Olohuoneesta pääsee terassille.
Yläkerrassa on oma WC.
Hintaan sisltyy 3+5 vuodepaikkaa. Mahdollisuus lisäpaikkoihin.
Grillausmahdollisuus. Puutarhakalusteet, pieni kesäkeittiö ja kesäkäyttöön mukava lisärakennus (vuodesohva 2:lle). Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä (4 kpl).
Pysäköinti mökin pihalla.
Omistaja asuu välillä tontilla sijaitsevassa toisessa mökissä. Mökeillä on erilliset pihat. Muita naapureita ei ole lähellä.
Merenrantaan on matkaa 1 km. Hiekkarantaiset ja matalat uimarannat ovat n. 5 km päässä. Paikaalinen liikkuminen hiekkateillä.
Ympäristö tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia luonnosta kiinnostuneille – lintubongarit, kasveista kiinnostuneet. Lisätietoa luonnonsuojelualueesta Matsalun kansallispuiston kotisivulla http://www.matsalu.ee.Lomamökki huvila Endla II, Haapsalu, Läänemaa, Viro

Lomamökki huvila Endla II Tilava, remontoitu kaksikerroksinen lomamökki enint. 9 hengelle aivan kylpyläkaupunki Haapsalun sydämessä. Sopii kahdelle perheelle. Kaikki, mitä tarvitset lomanviettoon – ranta, kahvilat, piispanlinna ja lasten leikkikenttä, kauppakeskukset – on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Mökin alakerrassa on takallinen olohuone, 2 erillistä makuuhuonetta, suuri keittiö, WC, suihkuhuone. Käytävästä pääsee toiseen kerrokseen, jossa on tilava ullakkomakuuhuone, jonka yhteydessä on oma WC. Lomamökissä on yhteensä 8+1 vuodepaikkaa:4 parivuodetta, lisasänky (patja). SAT-TV. Pesukone. Astianpesukone. Puutarhassa sijaitsevassa erillisessä piharakennuksessa on puulämmitteinen SAUNA (lisämaksu). Mökin ympärillä on korkealla aidalla eristetty suljettu piha, joka lisää yksityisyyttä. Puutarhakalusteet. Grillausmahdollisuus. Lemmikkieläimet: erikseen sovittuna. Pysäköinti suljetulla pihalla ja/tai kadulla.Lomamökki Pusku, Ridala, Läänemaa, Viro

Lomamökki Pusku Kaksikerroksinen lomamökki enint. 7 hengelle Haapsalun lähellä Puskun vuokramökki-alueella. Meri on n. 500 m päässä (näkymä mökin parvekkelta). 1200 m2 aidattu tontti on hyvin hoidettu. Yksityisyyttä lisäävät tontin ympärillä kavavat puut ja pensaat. Puhdas ilma. Ulkona on oleskelu- ja grillausmahdollisuus. Mökin alakerrassa on suuri, takallinen ruokailutila, pieni keittiö, sauna, suihku, WC, omaperäinen makuuparvi. Mökin yläkerrassa on lepohuone ja 3 makuuhuonetta. Lomamökissä on yhteensä 7 vuodepaikkaa. Lisämaksusta mahdollisuus 3:een lisäpaikkaan. Pysäköinti suljetulla pihalla. Vain lyhyen automatkan päässä (9 km) on Haapsalu, jossa on pieniä kahviloita, pubeja, historiallinen piispanlinna, johon on rakennettu lasten leikkikenttä, vesipuisto, SPA, hiekkarantainen uimaranta, kauppakeskuksia, jne. Viron toiseksi suurimmalle saarelle – Hiidenmaalle pääsee 4,1 km päässä sijaitsevasta Rohukülan satamasta. Luonnonystäville voi suositella vierailua Matsalun luonnonsuojelualueelle.