Koti
  In English  Auf Deutsch    På Svenska Eesti keeles        

Mökit KuressaaressaSivu   1

Lomamökki Veski, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Lomamökki  Veski OMAKOTITALO enint. 7 hengelle (enint. 5 aikuista) KURESSAAREN sydämessä – uimarannan, kylpylöiden ja piispanlinnan väittömässä läheisyydessä!
Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pienvenesatama, runsaasti kahviloita ja ravintoloita, kauppoja.
Lomamökissä on olohuone, 3 makuuhuonetta (1 makuuhuone on läpikuljettavi), keittiö ja ruokailutila, valoisa leponurkkaus suljetulla verannalla, 2 WC:tä, 2 suihkuhuonetta.
Vuodepaikkoja on lomamökissä yhteensä 6+1: 2 leveää parivuodetta, 2 sänkyä, ja lisävuode (sis. hintaan).
TV. Internet. Pesukone. SAUNA.
Lomamökkion kuuluu oma pieni sisäpiha. Puutarhakalusteet. Grillausmahdollisuus. Piharakennuksessa on sauna (puulämmitteinen, lisämaksu).
Pysäköinti mökin suljetulla pihalla (2 autopaikkaa).Lomamökki Raudtee, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Lomamökki  Raudtee Omakotitalo enint. 6 hengelle Kuressaaressa Saarenmaalla hiljaisella ja rauhallisella .
Kuressaaren keskusta on 10 min kävelymatkan päässä. Kävelymatkan päässä ovat myös ranta, historiallinen Piispanlinna, kylpylät, kahvilat, pubit, ostoskeskukset.
Lomamökissä on olohuone, keittiö, erillinen makuuhuone, suihkuhuone+WC.
Vuodepaikkoja on yhtennsä 3+3: makuuhuoneesa leveä parivuode ja lisävuode (sis. hintaan), olohuoneessa sänky, lisäpaikkana myös vuodesohva.
TV. Internet. Pesukoneen käyttömahdollisuus.
Lomamökkiä ympäröi suljettu, aidattu piha. Puutarhakalusteet. Grillinurkkaus. Pihassa pieni koristeallas.
Pysäköinti mökin suljetulla pihalla (ilmainen).

Mökin vieressä on varastorakennus (kuvissa näkyvä).Lomamökki Nõmme, Kuressaari, Saarenmaa, Viro

Lomamökki  Nõmme Vuonna 2009 rakennettu tilava lomamökki enint. 10 hengelle yhdessä Viron suosituimmista kesäkaupungeista – Kuressaaressa. Mökki sijaitsee hiljaisella ja rauhallisella ja sopii erittäin hyvin lomanviettoon kahdelle rauhaarakastavalle perheelle. Lomamökissä on 3 kerrosta. Yläkerrassa on tilava olohuone, ruokailutila ja keittiö, suuri parveke. Kolmannessa kerroksessa on 5 (+1) makuuhuonetta. Jokaisessa makuuhuoneessa on 2 vuodepaikkaa ja oma suihkuhuone + WC. Lisäksi on pieni yhteinen leponurkkaus, josta pääsee parvekkeelle. Mökin alakerrassa on sauna, suihkuhuone, poreallas (lisämaksusta). TV. Astianpesukone. Pesukone. Grillausmahdollisuus. Pysäköinti mökin edessä (ilmainen). Kuressaaren keskusta nähtävyyksineen, lukuisine ravintoloineen, SPA:neen ja muine vapaa-ajanviettomahdollisuuksineen jää 2-3 km päähän.Sivu   1