Koti
  In English  Auf Deutsch    På Svenska Eesti keeles        

Lomamökki Mustjala, Mustjala, Saarenmaa, Viro


Lomamökki  Mustjala Pieni viehättävä historiallinen talo enintään 5:lle luoteis Saarenmaalla Mustjalan kylässä. 5 km päässä merestä, hiekkaranta sijaitsee 10 km päässä. Kuressaare on 30 km päässä. Pienen ajomatkan päässä on Triigi satama, josta pääsee lautalla vaikka päivämatkalle Hiidenmaalle.
Vuonna 1890 rakennetun entisen kirkon sauna- ja pesutiloihin on nykyään rakennettu keittiönurkka, avoin olohuone ja makuukammari. Huoneiden sisustuksessa on pyritty säilyttämään mahdollisimman paljon alkuperäistä ilmettä. Kuitenkin sisustuksessa on käytetty sekä perinteisiä että moderneja elementtejä: yksinkertainen keittomahdollisuus, alkuperäinen WC (mahdollista käyttää myös päärakennuksen WC-ta).
Isäntä ja emäntä ovat taideihmisiä, joka näkyy muuallakin kun sisustuksessa.
Vuodepaikkoja on 5: iso parivuode makuuhuoneessa ja 3 yhden hengen vuodetta olohuoneessa. Lisäksi on olohuoneeseen mahdollista laittaa 1 lisävuode (kuuluu hintaan).
Viereisessä rakennuksessa on sauna (saunassa kuuma vesi, suihkuhuone ja oleskelutila, sauna on puulämmitteinen.)
Grillausmahdollisuus. Mahdollista tilata hierontapalvelu (paikan päällä sovittuna aikana ja lisämaksusta).
Lemmikit sallittu (koirien valvontaa suositellaan, koska alue ei ole aidattu, viereisellä tilalla pidetään tarhamehiläisiä, Katso ensimmäinen kuva).
Autopaikoitus mökin vieressä pihalla

Kohteen omistajilla on pieni kahvila ja taidegalleria, jossa on esillä että myynnissä virolaisten taiteilijoiden ja käsityöläisten töitä. Kahvilassa on langaton lähiverkko Wi-Fi....